Halloween rezervacije stolova

Ove godine u American bar Dollaru organiziramo nezaboravan i originalan Halloween party na dva kata!

Gornji kat (restoran) ostavljamo za uživanje u delikatesama našeg glavnog kuhara – Nenada Komesa, a stolove možete rezervirati u dva termina:
– od 20:30 do 22:30
– od 22:30 do 00:30

Posebno za ovaj party otvaramo podrum koji tematski uređujemo u stilu “grobnice” u kojoj vas od 22:00 sata pa sve do 03:00 zabavlja DJ Jazzy Rossco, tematski uređen prostor, posebna ponuda (i cijena) pića i strašnoooo dobra zabava!*

cijene_halloween*Za podrum je moguća rezervacija stola uz obaveznu kupnju boce ili paketa piva.

DJ JAZZY ROSSCO:

halooween_dollar_rossco
Jazzy Rossco domaći je DJ i producent koji je krenuo u DJ-iranje kao samouk, a već sada svojom je produkcijom ušao na velika vrata svjetske house scene.
Jazzy osim uspjeha u svijetu produkcije, ima i jako dobru kolekciju nastupa. Osim Hrvatske, Jazzy Rossco bilježi i velik broj nastupa u cijeloj regiji, te brojne nastupe s poznatim DJima. Za Halloween vam sprema pravu lounge, disco, deep & funky house poslasticu koja će vas uz ugodno društvo i akcijske cijene natjerati na ‘chaggicu’.

Ulaz na oba kata je potpuno besplatan, a maske, iako poželjne, nisu obavezne!

Stolove možete rezervirati već danas putem niže naveden forme, požurite jer broj mjesta je ograničen. :) Pridržite se i službenom Facebook događaju.

Rezervacije stolova za halloween:

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *