Imate primjedbu ili pohvalu? Recite nam, tu smo za vas!

U želji da ljudima u Osijeku približimo neku novu priču s američkom kuhinjom, odlučili smo otvoriti naš bar u suradnji s proizvođačima domaće organske hrane.

Zaista smo zadovoljni vašim pozitivnim komentarima i pohvalama, ali smo uvijek spremni za sve dobronamjerne kritike, primjedbe i prijedloge.

Naš je cilj biti maksimalno otvoren prema svim našim gostima i zato želimo poslušati sve vaše komentare, prijedloge i kritike.

unspecified-10

American bar Dollar od samog početka svog rada otvoreno komunicira sa svim gostima. Naša je najveća nagrada sretan i zadovoljan gost.

Kao i u svakome restoranu, uvijek postoje sitne poteškoće koje utječu na kvalitetu naše usluge. Maksimalno se trudimo da se one ne događaju, ali se ipak dogode.

Priznajemo, dogodi se da naš konobar ne bude uvijek nasmiješen, da se na određenu narudžbu čeka više nego što ste to očekivali, da meso nema svaki put isti okus. Dogodi se i zaista želimo da nam to kažete. Ako primijetite kako vam nešto ne odgovara, kako nije na jednakoj razini usluge na kakvu ste kod nas navikli, slobodno pozovite poslovođu ili glavnog kuhara te iznesite svoje primjedbe. Oni će vas saslušati i pomoći riješiti problem koji je nastao.

unspecified-13

Zbog ovisnosti o  dobavljačima meso neće uvijek biti isto. To naravno ne ovisi o nama, ali želimo da to znate. Želimo vam reći kako je naša kuhinja potpuno otvorena. Upravo to je cilj našeg rada, da vi ”guštate” u našim proizvodima, da vidite kako se priprema hrana u kojoj će te vi uživati.

Ako primijetite kako vam nešto u pripremi hrane ne odgovara, želimo da to i kažete. Otvoreni smo, tu smo zbog vas. Ako se dogodila nekakva pogreška zbog koje mislite da niste zaslužili platiti uslugu, recite nam to odmah, prije nego napustite naš restoran. Želimo vam izaći u susret i želimo da budete zadovoljni.

Na svaku vašu primjedbu izrečenu odmah u restoranu možemo izravno djelovati te izaći u susret, dok se na društvenim mrežama možemo samo ispričati za nastalu situaciju.

unspecified-14

Poslušali smo sve vaše prijedloge i molbe te upravo zbog vas odlučili uvesti dostavu hrane. Od samog početka preporučujemo vam da hranu jedete u našem restoranu. Zbog svih poteškoća koje postoje kod prijevoza i pakiranja hrane te utjecaja temperature u prijevozu, logično je da je hrana ipak kvalitetnija u našem restoranu.

Svaka konstruktivna kritika, prijedlog i primjedba pomoći će nam unaprijediti  uslugu jer je vaše zadovoljstvo naša najveća nagrada.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *